Szakfordító vállalkozást indítok – már csak egy jó székhely hiányzik

Imádok fordítani. Már egész fiatalon is órákat tudtam tölteni azzal, hogy a kedvenc számaimat fordítottam angolról magyarra. Utána megtanultam németül és spanyolul is, a spanyol után pedig könnyen ment az olasz is. Miután elballagtam, egyértelmű volt számomra, hogy nem egyetemre megyek, hanem a saját magam főnöke leszek, és a nyelvismeretemből fogok megélni.

Éppen ezért szakfordítói szolgáltatásokat akarok nyújtani, és ebből vállalkozást csinálni.

Kicsit azonban még gondban vagyok a jogi részével a dolognak – nemrégiben ismertem meg például az iparűzési adó fogalmát, ami elég nagy költség lehet a leendő vállalkozásomnak. Kicsit utánanéztem, és szerencsére úgy tűnik, ez a költség kiküszöbölhető: vannak ugyanis olyan települések, ahol nem szedik ezt az adót, tehát ide érdemes bejegyeztetni a cégemet majd, attól függetlenül, hogy hol dolgozom.

Léteznek olyan cégek, amik pontosan ezzel foglalkoznak: székhelyszolgáltatást nyújtanak, intézik a székhellyel kapcsolatos ügyeket, mindezt törvényesen, jogi előírásoknak megfelelően. Újlengyel székhelyszolgáltatás szempontjából aranybánya: nemcsak iparűzési adótól mentes településről van szó, hanem az önkormányzat is elég stabil ahhoz, hogy a vállalkozók biztosak lehessenek abban, hogy az adóoptimalizálás meg is fog maradni hosszú évekig itt.

Ezért döntöttem úgy, hogy székhelyszolgáltatással Újlengyelt fogom székhelyül választani: ezzel elkerülhetem az iparűzési adót, és segítséget kapok a leveleim átvételében, továbbításában, sőt, havonta egyszer tárgyalót is kapok a székhelyemen.

Akik most akarnak vállalkozást indítani, mindenképp nézzenek utána az újlengyeli székhelyszolgáltatásnak, mert remek lehetőség!

újlengyel székhelyszolgáltatás