Most már elég nagy a kislányom, hogy bonyolultabb puzzle-t is kirakjon

Amikor az egyetemen szakfordítást tanultam anglisztika szakon olasz minorral, nagyon megtetszett ez a szakirány, így hamar eldöntöttem, hogy a jövőben ezzel szeretnék foglalkozni. Mindig is nagyon élveztem idegen nyelvű szövegeket fordítani, idegen nyelveken beszélni és tanulni. A műfordítást is nagyon szeretem, de leginkább csak prózai műfajokban, mivel a versfordítás nagyon nehéz. A lényeg, hogy fordítóként szerettem volna dolgozni. Tehát az alapképzés után elvégeztem a tolmács és fordítói mesterképzést, majd elhelyezkedtem egy fordítóirodában. Azóta is ott dolgozom, nagyon szeretem a munkámat és a kollégáimat is. Nap mint nap új témákkal ismerkedem meg a fordítandó szövegek által, így sosem válik unalmassá és mindig tanulok is belőle.

Nem sokkal az után, hogy befejeztem a mesterszakot, a barátom megkérte a kezem. A következő évben összeházasodtunk, majd megint egy évvel később megszületett a kislányunk. Bianka most 7 éves és elkezdett iskolába járni. Az apja mindennap délután 6-ig dolgozik, így nem tud érte menni az iskolába, úgyhogy nekem kell megoldanom. Szerencsére az iskola nincs olyan messze a munkahelyemtől, viszont rendszerint én sem tudom befejezni a munkámat addig, mire Bianka végez. Ezért ilyen esetekben azt szoktam csinálni, hogy a szünetemben elmegyek érte, behozom az irodába, és amíg befejezem a munkámat, ő megírja a leckéjét, tanul, csendesen játszik vagy rajzol. Nagyon aranyosan elfoglalja magát ilyenkor.

Egyik ilyen alkalommal az egyik kolléganőm hozott Biankának egy 300 darabos, kiskutyát ábrázoló puzzle-t. A kislányom nagyon megörült neki, egyrészt, mert imádja a kutyákat, és általában minden állatot, másrészt mert a kirakós játékokat is nagyon élvezi. Otthon csak kevesebb darabból álló, nagyobb puzzle darabkákat tartalmazó kirakóink vannak, azokat már sokszor kirakta. Ahogy most elnéztem, már megérett arra, hogy egy bonyolultabb, kisebb darabokból összeállított képet is kirakjon. Teljesen lefoglalta a játék, láttam, hogy töri rajta a fejét, melyik darabot hova rakja. Megkérdeztem a munkatársnőmet, hogy honnan vette a puzzle-t, mert én is beszereznék egy ilyet Blankának. Elmondta, hogy az internetről rendelte, a jatekwebshop.eu-ról, amiről egyéb hasznos és szórakoztató játékokat és kiegészítőket is lehet rendelni. Nagyon jó minőségű termékeket árulnak, a szállítás 1-3 munkanapon belül megtörténik. Lehet fizetni kártyával, utánvéttel és készpénzzel is. A csomagokat a GLS futárszolgálat szállítja házhoz, vagy igény szerint GLS csomagponthoz.

Felkeltette az érdeklődésemet az oldal, úgyhogy otthon este fel is kerestem. A kreatív játékok kategóriáján belül megtaláltam a rengeteg féle kirakós játékot. Volt köztük 3D puzzle, forma- és kockapuzzle, valamint 3-tól 6000 darabosig mindenféle képet ábrázoló kirakó. A 300 darabosak között meg is találtam a cuki labradoros kirakót, amit Bianka olyan ügyesen és nagy türelemmel kirakott aznap. Az is nagyon aranyos volt, de nem pont azt akartam megvenni neki. Kerestem egy másik állatosat, nagyon sok cukit találtam, alig bírtam válogatni. Egy sünis mellett kötöttem ki végül, ami őszi levelek közül dugta ki az orrát. Ez valamivel kevesebb, 180 darab puzzle darabot tartalmazott. Elolvastam a termék leírását. A Castorland kirakók mind kiváló minőséget ígérnek, a rajtuk szereplő képek részletgazdagok és élénk színűek.

Rögtön be is tettem ezt a terméket a virtuális kosárba, mert nagyon megtetszett a sünis kirakó és biztos voltam benne, hogy Bianka is rajongani fog érte. A házhozszállítást választottam, hogy ne kelljen utazgatni a csomagért a csomagátvételi helyre. Lehet fizetni készpénzzel, utánvéttel, vagy Barionnal is. Ennek nagyon örültem, mert amit csak lehet, mindent Barionnal fizetek. Ez egy nagyon egyszerű és praktikus fizetési eljárás. Ha esetleg valamikor nagyobb értékben rendelnék a honlapról, célszerű észben tartani, hogy 20.000 Forint felett a termék kiszállítása házhoz ingyenes. Ez alatti érték esetében pedig 990 Forint a szállítási díj, ami szerintem még mindig nagyon kedvező és megéri. Minden termékhez jár egy évnyi jótállás az eladótól. A csomag már két nap múlva megérkezett. Teljesen kiváló állapotban volt, pont azt kaptam, amit vártam. A kislányom nagyon megörült a kirakónak, mondta, hogy már a múltkor is vágyott egy újra, amint kirakta a „nagyoknak való” kutyás kirakót. Nagyon tetszik neki rajta a süni és igazán nagy türelemmel rakosgatta és keresgélte a darabkák helyét.