Fordítás közben megmártóztam az új medencénkben

Fordítás közben csobbanni az új medencémben? Felemelő érzés!

Nagyon szeretem a munkám, de vannak időszakok, amikor egészen egyszerűen megterhelőnek érzem, hogy fordítással foglalkozzam. Azt vettem észre, hogy a téli, sötét órákban sokkal jobban megy a munka. Ilyenkor csak felkuporodok a kanapéra a szoba közepén, jól betakarom, bebugyolálom magam, és már kezdődhet is az írás. Legtöbbször ilyenkor finom, meleg gyümölcstea gőzölög mellettem, ami igazán idillivé és meghitté teszi a munkát. Valamiért a zord idő koncentrálni is jobban enged, és ilyenkor a kreatív energiák áramlását is jobban tudom összpontosítani. Ugyanakkor azt vettem észre, hogy nyáron mindez sokkal nehezebben megy.Talán a nagy meleg az oka, talán a szép idő, de sokkal többször zökkent ki valami, és nemigazán tudok mindig teljes figyelemmel és koncentrációval a munkára összpontosítani.

Medence vásárlás okosan a BestMarkt oldaláról

Legalábbis eddig így történt, de tulajdonképpen nem igazán panaszkodhatom tovább. Nemrég ugyanis medence vásárlásra adtam a fejem, és ez mindent megváltoztatott. A medence vásárlást a BestMarkt jóvoltából hajtottam végre, itt találtam meg ugyanis álmaim medencéjét, amely azóta is megkönnyíti a nyári meleg elviselését a kertben. Az oldalt egy ismerősöm ajánlotta, mondván, hogy innen bármit be tudok szerezni jó áron, ami a háztartáshoz kell. Így hát mikor megfogalmazódott bennem a gondolat, hogy milyen jó lenne egy medence a kertbe a nagy nyári meleg ellen, eszembe jutott az ajánlás. Felkeresem az oldalt, és amikor rákerestem a medence kínálatra, valósággal elkerekedett a szemem a csodálkozástól. Az oldal ugyanis nem csak a medence kínálatot hozta fel, de komoly leírást is adott az egyes típusokhoz. Nem is gondoltam volna, hogy ennyi fajta medence létezik, és hogy ilyen különbözően kell bánni a medencékkel!

medence vásárlás
Nincs is jobb annál, mint két fordítás között csobbanni egyet az új medencémben!

Típustól függően természetesen az ár is változhat, én ezért egy számomra abszolút megfizethető, felfújható medence vásárlása mellett tettem le a voksomat. A felfújható medencék a legnépszerűbb és legpraktikusabb medence típusok itthon. Könnyen felállíthatóak, könnyű a tisztításuk, és gyakorlatilag oda teszem, ahová csak szeretném. Arra persze érdemes figyelni, hogy ne a leggöcsörtösebb talajrészt válasszam neki a kertben. Az ilyen típusú medence csak föld felett használható, nem süllyeszthető a föld alá, de nem is szándékoztam hatalmas gödröt ásni a kertbe, ugye. (Elvégre, télen aztán mihez kezdek a nagy gödörrel?!) Ráadásul a telepítésük is nagyon egyszerű. Ha kiválasztottuk a medence helyét, nincs más dolgunk, csak felfújnunk a karimáját, és már tölthetjük is a medencébe a vizet. Pofonegyszerű művelet, ezt még két fordítás között is meg tudom csinálni.

Nincs még medencéd? Szerezd be gyorsan a BestMarkt-ról Te is!

Mit ne mondjak, nagyon kellemes munka közben egy fél órát beiktatni a medencében, hogy az ember egy kicsit feltöltődjön két fordítás között. Ebből a szempontból nagyon szeretem a szabadúszó létet, hiszen melyik másik munkánál juthatna az az eszembe, hogy csak úgy kiruccanjak fél órát a kerti medencébe pihenni? Természetesen ha már ilyen szuper medencét vettem, nem ár a medence vásárlás mellett a megfelelő szűrő berendezések beszerzéséről is gondoskodni. Szerencsére a BestMarkt oldalán ezt is könnyedén elintézhetjük. Sőt, mi több, az oldal részletes tájékoztatást ad arról is, milyen típusú szűrőt érdemes választanunk az adott medencéhez. A medence vásárlás szuperül sikerült, így aztán ajánlom mindenkinek, aki medence vásárláson töri a fejét, hogy tegyen egy próbát a BestMarkt oldalán – nem fogja megbánni!