Dolgok, amikből egyszerűen a legjobb kell!

Tárgyi dolgok vonatkozásában is megáll, hogy néha nem szabad kompromisszumot kötni. De én akkor jöttem rá, hogy nem lehet megoldani mindig, mindent “okosba'”, amikor egy komoly üzlet ment el azon, hogy nem profi szakfordítót alkalmaztam.

Pontosabban kértem fel. Mert tényleg meg kell bízni a legjobb embert, ugyanis bármilyen szakma világában a bennfentesek kvázi egy “másik nyelvet” beszélnek. És ez mindig egy jó kritérium arra, hogy megítéljük (mások megítéljék), hozzáértővel van-e dolgunk.

A másik területen, ezen kívül az életemben, aminél még régebben ragaszkodom a profizmushoz, az az autózás, és az autószerelés. Itt nézhetitek meg azt a helyet, akiknél mindig kijövök a pénzemből, mégis mindig a legjobbat kapja a kocsim: www.metaautoszerviz.hu.

Több oka is van, hogy hozzájuk járok – az említetteteken túl is -, de fontosabb a hozzáértésük, mint a jó áraik. Nekik többet is fizetnék akár, ha nem lennének ennyire olcsók. Mert tudom, hogy velük sosem ér majd baj, ha autózom! Mert mindig maximalistán végzik el a munkát, és én megmondom őszintén: félek az utakon! Félek, hogy baj lesz, mert az autó veszélyes üzem. Így ki kellett alakuljon a bizalom a szerelővel is, és náluk jobban még senkiben sem bíztam!

A 15 éves tapasztalatuk (társasági szinten) garanciát jelent arra, hogy legyen bármilyen autónk, akár ritka, pláne, ha gyakori márka és típus, ők érteni fognak hozzá. Öreg, vagy a legmodernebb, régi és új megoldások mind elvárhatók tőlük, hiánytalanul. Bármi is legyen a kocsink baja, és van még egy fontos dolog! Direkt és folyamatos monitorozással törekednek rá, hogy a “piacon” jelenlévő árak terén ők sose ajánljanak rosszabbat, mint a konkurencia nagy része. Ezt deklarálják, mert nem köntörfalazni akarnak. Hanem le is írják. Mindenki számára (ár tekintetében) elérhetően törekednek magas színvonalú szolgáltatás nyújtására. Írtam ugyan, hogy felőlem ők még többet is kérhetnének, de nem kérnek! Így mindig boldog vagyok a számla miatt is, amit tőlük kapok…

Az egyébként látványosan megújult honlapjukon (www.metaautoszerviz.hu) könnyű helyben időpontot foglalni. Regisztrálni kell, és meg lehet adni, milyen márkájú és típusú kocsink van. Több autóval is, több szolgáltatásra be lehet jelentkezni. Jól kezelhetők az időpontok, nagyon profi és korszerű az egész. Törzsvásárlói programmal még további kedvezményeket is lehet kapni.

21. századi megoldások tehát, régivágású maximalizmussal. Így jellemezném a legtalálóbban őket. Ha nem akarsz aggódni, hogy a kocsid cserben hagy, az ő kezük közé add: www.metaautoszerviz.hu.