A szakfordítóm ajánlott egy jó cipő webáruházat

A munkámból kifolyólag időről időre előfordul, hogy szakfordítóhoz kell fordulnom segítségért. Elég jó az angol tudásom, de azért időnként jól jön a segítség. Már évek óta ugyanahhoz a szakfordítóhoz járok, barátnőkké is váltunk az évek alatt. Nagyon sok dolgot megszoktunk beszélni egymással, néha elmegyünk együtt vásárolni is. Amikor legutóbb találkoztunk, a téli cipő vásárlása volt a fő problémám, ezért abban kértem ki a véleményét. Ő azonnal a Cipomarket.hu webshopot ajánlotta.

Azt mondta, hogy a Cipomarket.hu a legjobb webáruház, ahonnan eddig cipőt vásárolt. Többféle márkát is kipróbált és minddel maximálisan elégedett volt. Nekem ennyi ajánlás elég is volt, miután hazaértem az első dolgom volt, hogy ellátogattam a Cipomarket.hu honlapjára, hogy körülnézzek a téli cipők között. Végül találtam egy Skechers női bakancsot, ami nagyon megtetszett és jónak tűnt a nagy hidegek ellen. Nem gondolkoztam sokáig, kosárba raktam. Észrevettem, hogy táskák is vannak a Cipomarket.hu kínálatában, és nem tudtam ellenállni a kísértésnek, hogy ott is körülnézzek.

A cipő választék után nem lepődtem meg, hogy táskából is rengeteg van. Bőr-, vászon-, oldal-, hátitáska mindenféle márkában, színben. Némi nézelődés után itt is sikerült választanom. Egy Anekke táskát szemeltem ki magamnak így első körben. Most már tényleg leadtam a rendelésemet.

Mindig kell még egy cipő

A vártnak megfelelően megérkezett a cipőrendelésem. Felpróbáltam a cipőt, hogy jól határoztam-e meg a méretet, bár azért eléggé biztos voltam benne mert a Cipomarket.hu oldalán volt egy hasznos mérettáblázat, ami segített ebben. És persze megnéztem a táskát is, hogy tényleg azt kaptam-e, amit rendeltem. Az Anekke táska is épségben érkezett meg, teljesen el voltam ájulva tőle, annyira bájos kis táska volt. Fel is hívtam a fordítós barátnőmet, hogy elújságoljam neki, hogy megnéztem a Cipomarket.hu oldalát és igazán klassz dolgokat találtam. Nagyon örült neki a barátnőm és mondta, hogy ő is épp most készül rendelni. Ő most csak egy táskát vesz mert a nővérének szülinapja lesz. Ez az ötlet nagyon megtetszett mert nekem meg a húgomnak volt szülinapja a múlt héten, amiről jól elfeledkeztem.

Szóval újfent elkezdtem átböngészni a Cipomarket.hu táska kínálatát. Tudtam, hogy a húgom nagyon szereti az elegáns, bőr táskákat és reméltem, hogy találok az ízlésének megfelelőt. Végül egy csinos Marco Tozzi táskára esett a választásom, tudtam egy ilyen stílusos táskával nem lőhetek mellé, ezért meg is rendeltem. Nagyon örültem, hogy a barátnőmnek köszönhetően találtam egy ilyen klassz oldalt, ahol ennyi nagyszerű termék található. A rendelésem a vártnak megfelelően érkezett meg és a szállítással ezúttal sem volt probléma. Rögtön be is csomagoltam és felhívtam a húgomat, hogy másnap meglátogatom.

Így is lett, és ahogy gondoltam el volt ájulva a Cipomarket.hu-ról rendelt táskától. Amikor megmondtam neki, hogy honnan rendeltem azt mondta, hogy már ő is hallott a Cipomarket.hu webshopjáról de eddig még nem rendelt onnan. Mondanom se kell, hogy ezek után a húgom is és én is cipőt is és táskát is a Cipomarket.hu-ról rendeltünk.